DKK 82,00

Foredrag af Kristina Hermann d 20 Maj kl 18:00 Katolsk Vor frue kirke Ryesgade 26 Århus

20.05.2016 kl. 18:00 Århus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 82,00

DCAA præsenterer: Foredrag af Kristina Herman Forfatter til bogen: Du er ikke alene- En opvækst med alkoholproblemer. Kom og bliv klogere på et stort uløst problem i Danmark, hvor statistikker tæller 632.000 børn, unge og voksne med forældre med alkoholproblemer, og hvor det gennemsnitlig tager 16 år før en med alkoholproblemer kommer i behandling. Kom og hør Kristinas foredrag Fredag d 20 Maj Kl. 18:00

DCAA præsenterer: Foredrag af Kristina Hermann

Hvad sker der med et barn, når mor eller far drikker? Hvilke konsekvenser kan forældres alkoholproblemer have på kort og lang sigt? Hvordan er det at blive voksen, når du ikke har fået lov til at leve et helt barneliv? Hvad kan du selv gøre som voksen, hvis du er et af disse børn? Hvad kan bogen “Du er ikke alene – En opvækst med alkoholproblemer” bidrage med?

Bogen er den første af sin slags på markedet med en grundig gennemgang af alkoholismens store indflydelse på familien. Den indeholder både nyttig information om de skadelige konsekvenser, forældres alkoholisme har for et barns personlige og sociale udvikling, og tilbyder øvelser og redskaber til at påbegynde en sund udvikling ud af misbrugsmønstrene, man er opvokset med. Bogen er først og fremmest skrevet til voksne børn med forældre med alkoholproblemer, men kan også med fordel bruges af fagpersoner.

Kom og bliv klogere på et stort uløst problem i Danmark, hvor statistikker tæller 632.000 børn, unge og voksne med forældre med alkoholproblemer, og hvor det gennemsnitlig tager 16 år før en med alkoholproblemer kommer i behandling.

GRATIS FOR MEDLEMMER